loader image

The Bridge

Restaurant The Bridge - Pizza Quattro Formaggi cu Bacon

Pizza Quattro Formaggi cu Bacon

39.00 lei

Aluat pizza – 270g, Primarella – 120g, Cremă pentru gătit – 100g, Bacon afumat – 50g, Brânză brie – 30g, Brânză cu mucegai albastru – 30g, Mix brânză dură – 20g

Fats(per 100g) Informații nutriționale 100g Valoare Energetică (kJ/kcal): 1143.5 / 273.9, Grăsimi (g): 16.4 din care: Acizi grași saturați (g) 6, Glucide (g): 19.6 din care: Zaharuri (g): 2.6, Proteine (g): 12.6, Sare (g): 1.5

Alergeni

Gluten, Ouă, Soia, Lapte

Ingrediente

ALUAT PIZZA - 270g (Făină de grâu dur - 153.69g, Apă - 92.21ml, Ulei de măsline - 15.37ml, Sare - 4.61g, Zahăr - 3g, Drojdie - 0.12g), primarella - 120g, (lapte, grăsimi vegetale, culturi lactice, cheag, sare), Cremă pentru gătit - 100g, (Apă, ulei de palmier (17%), zer praf, amidon modificat din porumb, maltodextrine, stabilizatori: gumă de guar (E 412), gumă din seminţe de carruba (E 410), emulsifiant: lecitină din soia (E 322), arome naturale.), Bacon afumat - 50g, Brânză brie - 30g, (Lapte de vacă pasteurizat, sare, culturi lactice, cheag, culturi de mucegai penicillium candidum), Brânză cu mucegai albastru - 30g, (Lapte de vacă pasteurizat integral, sare, stabilizator (clorură calciu), culturi de acid lactic, mucegai Penicillium roqueforti), MIX BRÂNZĂ DURĂ - 20g, (lapte, sare, cheag, agent antiaglomerant E 460), Emulsifiant: Lecitine (E 322), Stabilizator: Gumă de Carruba (E 410), Gumă Guar (E 412), Clorură de calciu (E 509), Agent antiaglomerant: Celuloză: celuloză microcristalină, celuloză pulbere (E 460), Amidon modificat: Fosfat de Amidon acetilat (E 1414); aditivi alimentari: 6

Alte produse care s-ar putea să-ți placă

Rezervări Online

REZERVĂ O MASĂ